SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The microbiological, serological and chemical qualities of mincemeat marketed in İstanbul
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.34, sa.4, ss.407-412, 2010 (SCI-Expanded)
Effects of High Voltage Electrical Stimulation on Meat Quality of Beef Carcasses
JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES
, cilt.9, sa.3, ss.556-560, 2010 (SCI-Expanded)
Effect of High Voltage Electrical Stimulation on Meat Quality on Beef Carcasses
JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES
, cilt.9, sa.3, ss.556-560, 2010 (SCI-Expanded)
Determination of tetracyclin and streptomycin residues by means of ELISA in pasteurized and UHT sterilized milk
Medycyna wet
, cilt.60, ss.1171-1173, 2004 (SCI-Expanded)
Yersinia enterocolitica'nın farklı ısı işlemleri kullanılarak üretilen yoğurtlarda varlığı ve gelişimi
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.28, sa.2, ss.277-280, 2002 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Devekuşu Eti Ve Özellikleri
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, ss.99-103, 2012 (Hakemli Dergi)
Bazı Stabilizatör Maddelerin Yoğurdun Çeşitli kalite Kriterlerine Etkisi
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, ss.26-35, 2009 (Hakemli Dergi)
Elektrik Stimülasyonunun Et Kalitesi Üzerine Etkileri
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.32, sa.2, ss.23-30, 2006 (Hakemli Dergi)
Dağlıç Irkı Koyunlara Uygulanan Elektrikle Bayıltma İşleminin Et Kalitesi Üzerine Etkileri
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.32, sa.2, ss.1-10, 2006 (Hakemli Dergi)
HAZIR KÖFTE VE BEYAZ PEYNİRLERDE STAPHYLOCOCCUS AUREUS VE STAFİLOKOKKAL ENTEROTOKSİNLERİN VARLIĞI
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.32, ss.31-39, 2006 (Hakemli Dergi)
İstanbul’da satışa sunulan içme sütü örneklerinde Aflatoksin M1 düzeyleri üzerine bir araştırma
Gıda ve yem bilimi - teknolojisi
, cilt.7, ss.15-20, 2005 (Hakemli Dergi)
Uskumru Balıklarının (Scomber Scomber) Histamin Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.21-25, 2004 (Hakemli Dergi)
Ülkemizde satılan bebek ve çocuk mamalarında gıda zehirlenmesine neden olan önemli bazı mikroorganizmaların varlığı üzerine araştırmalar
GIDA
, cilt.27, sa.4, ss.253-257, 2002 (Hakemli Dergi)
Baharatta görülen mikrobiyolojik kontaminasyonlar
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.26, ss.27-34, 2000 (Hakemli Dergi)
Hayvansal Kökenli Gıda Maddelerinde Penisillin Kalıntıları ve Getirdiği Riskler
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.26, ss.427-431, 2000 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Yoğurt Üretiminde Stabilizatör Maddelerin Kullanılması ve Bu Maddelerin Yoğurdun Organoleptik ve Bazı Fiziksel Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkileri
2. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, ss.699
Effects of High Oxygen Modified Atmosphere Packaging on the Microbiological Quality and Shelf Life of Tekirdag Köfte- A Turkish Type Meatball
International Vetistanbul group congress 2015, Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.628
Effects of high-oxygen modified atmosphere packaging on the microbiological quality and shelf life of Tekirdag kofte - A Turkish type meatball
International VetIstanbul Group Congress 2015, St.Petersburg, Rusya, 7 - 09 Nisan 2015, ss.628
Prevalance of Salmonella spp., Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157 in Meat and Meat Products Consumed in İstanbul
International VETistanbul Group Congress, İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2014, ss.94
Prevalence of Salmonella spp., Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157 in meat and meat products consumed in Istanbul
International VETistanbul Gruop Congress, İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2014, ss.94
Prevalence of Salmonella spp., Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157 in Meat and Meat Products consumed in Turkey
International Vetistanbul groups of congress 2014, İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2014, ss.94
Prevalence of Salmonella spp., Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157 In meat and meat products consumed in Istanbul
8th Jointh Scientific Symposium of Veterinary Faculties of T.C. Istanbul University & Ludwig-Maximilians Universitat München, Münih, Almanya, 9 - 12 Nisan 2013, ss.31-32
Yüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, ss.449
Yüksek Oksijen Konsantrasyonlarıyla Modifiye Atmosfer Paketlemenin Tekirdağ Köftelerinin Mikrobiyolojik Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, ss.88
Yüksek Oksijen Konsantrasyonlarıyla Modifiye Atmosfer Paketlemenin Tekirdağ Köftelerinin Mikrobiyolojik Kalitesi Ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2012, ss.449
İstanbul'da tüketime sunulan UHT sütlerin hijyen kalitesi ve bileşenlerinin etiket bilgisine uygunluğu
14th International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2012, ss.74-75
Modifiye atmosfer paketlenmiş devekuşu etlerinin renk ve oksidatif kararlılığının raf ömrü üzerine etkisi
4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, ss.243-252
Effects of Modified Atmosphere Packaging (MAP) on the Microbiological Quality and Shelf Life of Ostrich Meat
7th Jointh Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C.Istanbul University, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Ekim 2010, ss.17
Effects of electrical stimulation and modified atmosphere packaging on the sensorial characteristics and shelf-life of Turkish type meatballs (Kofte)
7th Jointh Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C.Istanbul University, Türkiye, ss.44
Yüksek oksijen konsantrasyonlarıyla modifiye atmosfer paketlemenin Tekirdağ köftelerinin mikrobiyolojik kalitesi ve raf ömrü üzerine etkisi”.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, ss.449-450
Effect of High Voltage Electrical Stimulation on Meat Quality of Beef Carcasses
6th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of T.C. Istanbul University and Ludwig-Maximilians Universitat München, Türkiye, ss.79
Effects of high voltage electrical stimulation on the quality of beef carcasses
6th Jointh Scientific Symposium of Veterinary Faculties of T.C.Istanbul University & Ludwig-Maximilians Universitat München, Almanya, ss.79
The microbiological, serological and some chemical quality of mince meat marketed in Istanbul
The 15th Congress of Mediterranian Federation for Health and Production of Rumminants, Türkiye, ss.133
Effects of Electrical Stunning on Meat Quality of Daglıc Breed Lambs
The 5th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties of the Ludwig-Maximilians Universitat München & T.C. Istanbul University, Türkiye, ss.48
A survey on heat resistant moulds in drinking milk, milk products and fruit juices that applied heat treatment
Programme of the 4th Joint Scientific Symposium within the Framework of the Partnership between the Veterinary Faculties of TC Istanbul Universitesi and Ludwig-Maximillians Universität München, Münih, Almanya, 23 - 27 Haziran 2004, ss.14
Kitap & Kitap Bölümleri
Tam porsiyon hijyen lütfen
Yalın Yayıncılık, İstanbul, 2015