Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Nisin ve su ürünleri

Ege J Fish Aqua Sci , cilt.32, sa.2, ss.115-120, 2015 (Hakemli Dergi) Creative Commons License

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri Ve Önemi

II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, ss.99

Importance of nanoparticles and nanofibers on fish quality

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.40

Determination of Proximate Composition and Sensory Parameters of Sous Vide-Meagre (Argyrosomus regius)

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.42

Nano Yapılar ve Balık Kalitesi Üzerindeki Potansiyel Kullanımı

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.163

The effect of thymol-loaded chitosan nanofibers on proximate composition of gilthead sea bream fillets

NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukrayna, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.51

Nanotechnological applications on seafood quality

NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukrayna, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.151

Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları

18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.372

Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi

II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015, ss.99-100

The Effects of Sous Vide Technology Combined with Different Herbals on Sensorial and Physical Quality of Fish Species Caught in the Northern Aegean Sea and Marmara Sea

ICFAEST 2015 : 17th International Conference on Fisheries, Aquaculture Economics and Seafood Trade, Prag, Çek Cumhuriyeti, 23 - 24 Mart 2015, ss.1198

Usage Of Organic and Natural Food Additives In Seafood

International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.511

Usage of Organic and Natural Food Additives in Seafood

FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.511

COLOUR AND TEXTURAL PROPERITIES OF CUTTLEFISH (SEPIA OFFICINALIS) AT AMBIENT TEMPERATURE AND COLD STORAGE CONDITION

ICEAFS 2014 : International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences, Lizbon, Portekiz, 17 - 18 Nisan 2014, ss.701

Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi

FABA 2013 Balıkçılık ve Sucul Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.370-371

Usage of Nisin on Seafood

The First International Fisheries Symposium, Girne, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.214

Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi

3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.96

The Role and Importance of Food Touch Antimicrobial Paper and Time Temperature Indicators (TTI) on the Cold Storage of Seafood

4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.224

SU ÜRÜNLERİ VE IŞINLAMA TEKNOLOJİSİ

17.ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.236

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

39

Atıf (WoS)

3

H-İndeks (WoS)

1

Proje

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları