SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of shelf life of gilthead seabream (Sparus aurata) with time temperature indicators
Journal Of Food Processing And Preservation
, cilt.41, sa.1, ss.1-10, 2017 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
INVESTIGATION OF QUALITY PARAMETERS OF FISH TREATED WITH SOUS VIDE TECHNOLOGY
Turkish Journal of Aquatic Sciences
, cilt.32, sa.1, ss.8-20, 2017 (Hakemli Dergi)
Mürekkep Balığı'nın Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi
Journal of Food and Feed Science Technology
, cilt.14, sa.17, ss.29-33, 2017 (Hakemli Dergi)
SOUS VİDE TEKNOLOJİSİ İLE MUAMELE EDİLEN BALIKLARIN KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
Turkish Journal of Aquatic Sciences
, cilt.32, sa.1, ss.8-20, 2017 (Hakemli Dergi)
Mürekkep Balığı'nın (Sepia Officinalis, L.1758) Yenilebilir Vücut Kısımlarının Besin Bileşimi ve Randımanın Belirlenmesi
Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi
, cilt.17, ss.29-33, 2017 (Hakemli Dergi)
Dumanlanmış Su Ürünleri ve Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH's)
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
, sa.12, ss.27-33, 2015 (Hakemli Dergi)
'Investigation of Proximate Value, Sensorial Evaluation, Flesh Yield of Shrimp (Parapenaus longirostris) (Lucas, 1846) between Populations in the Marmara and Northern Aegean Sea'
International Journal of Biological, Veterinary, Agricultural and Food Engineering
, sa.8, ss.510-513, 2014 (Hakemli Dergi)
Su Ürünleri ve Işınlama Teknolojisi
Dünya Gıda Dergisi
, ss.79-87, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri Ve Önemi
II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, ss.99
Importance of nanoparticles and nanofibers on fish quality
2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.40
Determination of Proximate Composition and Sensory Parameters of Sous Vide-Meagre (Argyrosomus regius)
2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference 2017, Münih, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.42
The effect of thymol-loaded chitosan nanofibers on proximate composition of gilthead sea bream fillets
NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukrayna, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.51
Nanotechnological applications on seafood quality
NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukrayna, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.151
Development of gliadin based electrospun nanofiber carriers for colloidal delivery of curcumin: Characterization of orphological, fluorescence, molecular, thermal, crystallographic and bioactive properties
NANOTECHNOLOGY AND NANOMATERIALS" NANO-2017, Chernivtsi, Ukrayna, 23 - 26 Ağustos 2017, ss.54
A novel Approach to Delay Microbiological Spoilage of Sea bass Fillets Coated with Biopolymer-Based Bioactive Materials Loaded Nanofibers
2nd Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.127
Microbiological stability of sea bass fillets coated with chitosan based liquid smoke loaded elektrospun nanofibers
Journal of Biotechnology, Riga, Letonya, 5 - 07 Ekim 2016, ss.16
Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2016, ss.360
Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.372
Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi
18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.385
Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi
II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015, ss.99-100
The Effects of Sous Vide Technology Combined with Different Herbals on Sensorial and Physical Quality of Fish Species Caught in the Northern Aegean Sea and Marmara Sea
ICFAEST 2015 : 17th International Conference on Fisheries, Aquaculture Economics and Seafood Trade, Prag, Çek Cumhuriyeti, 23 - 24 Mart 2015, ss.1198
Usage Of Organic and Natural Food Additives In Seafood
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.511
Usage of Organic and Natural Food Additives in Seafood
FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.511
"The Comparison of Consumer Preferences and Nutritive Value of Sea Bream (Sparus aurata ) from Two Different Culture Conditions,"
IAFP European Symposium on Food Safety, Budapeşte, Macaristan, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.250
COLOUR AND TEXTURAL PROPERITIES OF CUTTLEFISH (SEPIA OFFICINALIS) AT AMBIENT TEMPERATURE AND COLD STORAGE CONDITION
ICEAFS 2014 : International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences, Lizbon, Portekiz, 17 - 18 Nisan 2014, ss.701
Investigation of Nutritional Values, Sensorial, Flesh Productivity of Parapenaus longirostris (Lucas, 1846) Between Populations in the Sea of Marmara and in the Northern Aegean Sea
ICEAFS 2014 : International Conference on Environment, Agriculture and Food Sciences, Lizbon, Portekiz, 17 - 19 Nisan 2014, ss.699
Mürekkep Balığının (Sepia Officinalis,L.) Besin Bileşimi Ve Randımanının Belirlenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.220
Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.)Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2013, ss.360
Mürekkep Balığı'nın (Sepia officinalis,L.) Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyal Kalitesinin Belirlenmesi
FABA 2013 Balıkçılık ve Sucul Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.370-371
Usage of Nisin on Seafood
The First International Fisheries Symposium, Girne, Kıbrıs (Kktc), 1 - 04 Mart 2013, ss.214
Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi
3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.96
The Role and Importance of Food Touch Antimicrobial Paper and Time Temperature Indicators (TTI) on the Cold Storage of Seafood
4th International Congress on Food and Nutrition and 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.224
SU ÜRÜNLERİ VE IŞINLAMA TEKNOLOJİSİ
17.ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.236