Taze ve Dondurulmuş Su Ürünlerinde Mikroplastik Riskinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - Devam Ediyor
Mikroplastik Kirliliğinde Entegre Multitrofik Akuakültür Sisteminin Etkinliğinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - 2026
Mikroplastik ve Cıva Maruziyetinin Midyelerde (Mytilus Galloprovincialis, Lamarck, 1819) Oluşturduğu Hasarın Bor Katkılı Depurasyonda Giderimi
Erkan N. (Yürütücü), Yanardağ R., Can Tunçelli İ., Tunçelli G., Ürkü Atanasov Ç., Bayrak B. B., et al.
TÜBİTAK Projesi, 2022 - 2024
Midyelerde mikroplastik ve cıva maruziyetinin katkılı depurasyonla giderimi
Erkan N. (Yürütücü), Tunçelli G., Can Tunçelli İ., Dağsuyu E., Doğruyol Bayar H., Ürkü Atanasov Ç., et al.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2024
Taze ve Dondurulmuş Su Ürünlerinde Mikroplastiklerin Kızıl Ötesi ve Raman Spektroskopisi ile Karakterizasyonu
Erkan N. (Yürütücü), Can Tunçelli İ.
TÜBİTAK Projesi, 2023 - 2024
Denizel Yetiştiricilik Kaynaklı Ürünlerin Gıda Güvenliği Yönünden Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2020 - 2023
Marmara Denizi'nden Avlanan Su Ürünlerinde Müsilajın Halk Sağlığı Bakımından Etkilerinin Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi, 2021 - 2022