Investigation of flavour permanence in lemon-flavoured chewıng gum by retronasal aroma-trapping and sensory analysis techniques


Uzun P., Özünal A. E., Başkaya H., Doğan N., Gülay S. M., Hantal B., ...Daha Fazla

ACTA SCIENTIARUM POLONORUM, TECHNOLOGIA ALIMENTARIA, cilt.21, sa.4, ss.359-368, 2022 (ESCI)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 21 Sayı: 4
  • Basım Tarihi: 2022
  • Doi Numarası: 10.17306/j.afs.2022.1056
  • Dergi Adı: ACTA SCIENTIARUM POLONORUM, TECHNOLOGIA ALIMENTARIA
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Emerging Sources Citation Index (ESCI), Scopus, Academic Search Premier, CAB Abstracts, Compendex, EMBASE, Food Science & Technology Abstracts, MEDLINE, Veterinary Science Database
  • Sayfa Sayıları: ss.359-368
  • İstanbul Üniversitesi Adresli: Evet