Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Turizmde Göçmen Girişimciliği

10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 2 - 04 Haziran 2022, ss.49-56 Sürdürülebilir Kalkınma

Augmented reality in restaurant package service: the gourmets’ consumer perspectives for amid and post-COVID-19 era

International Istanbul Economics Research Conference - IIERC, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Kasım 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Self-Congruity and Destination Attachment:The Visitation Frequency

2nd International Travel and Tourism Dynamics Congress, Ankara, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2021

Transformations Facing MICE Tourism Amid Covid-19

International Congress of Emerging Trends in Tourism - ICETT, Konya, Türkiye, 30 Eylül - 02 Ekim 2021, ss.168

What Are Tour Guides Most Praised for? A Sharing Economy Perspective

GLOSERV- Global Conference on Services and Retail Management, Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 10 - 13 Mayıs 2021, cilt.5, sa.21, ss.1-5

Kaya Tuzunun Gastronomi ve İnanç Açısından Önemi: Hacıbektaş Kaya Tuzu

1.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Konferansı, Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.298-309

Moleküler Gastronomide Yeni Mutfak Akımı: NbN (Note-By-Note) Mutfak

19.ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.1142-1153

Importance of Well-Known Chefs and Gourmets in Food and Restaurant Marketing

4th International Congress of Tourism & Management Researches – 2017, Girne, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017

İnanç Turizmi ve Geleneksel Bilgelik: Anadolu Bektaşiliği Örneği

15. Geleneksel Turizm Sempozyumu, Balıkesir, Türkiye, 22 Nisan 2016, ss.231-243

Türkiye’de Sportif Olta Balıkçılığının Alternatif Turizm Kapsamında Değerlendirilmesi

I. ULUSAL ALTERNATİF TURİZM KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI, Erzincan, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, ss.90-100

Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Alternatif Konaklama İşletmelerinin Kullanılması: Yayla Evleri Örneği

Doğu Karadeniz Bölgesi Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Gümüşhane, Türkiye, 14 - 17 Mayıs 2015, ss.80-93 Sürdürülebilir Kalkınma

The Relation between Demographic Factors and the Turnover Intention in Pre-Opening Hotel Businesses

11th International Strategic Management Conference, Vienna, Avusturya, 23 - 25 Temmuz 2015, cilt.207, ss.377-384 identifier

Turistler Açısından Şehir İçi Demiryolu Taşımacılığının Değerlendirilmesi : İstanbul Örneği

VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 Nisan - 06 Mayıs 2014, ss.255-267

Kitap & Kitap Bölümleri

Hacı Bektaş-i Veli

Anadolu’da Türk - İslam Dönemi Düşünürleri, Tolga Fahri Çakmak,Özlem Güzel, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.270-283, 2023

Augmented Reality in Restaurant Package Service: The Gourmets’ Consumer Perspectives for Amid and Post-Covid-19 Era

Post Covid Era: Future of Economies and World Order: An Interdisciplinary Approach, Mehmet Baykal,Jorge Haddock,Aziz Dayanır, Editör, IUPress, İstanbul, ss.209-218, 2023

Components of gastro-tourists’ experiences in culinary destination Evidence from sharing economy platforms

Handbook on Tourism and Social Media, Doğan Gürsoy,Rahul Pratap Singh Kaur, Editör, Edward Elgar , Chelmsford, 2022

Transformations Facing MICE Tourism Amid Covid-19

Global and Emerging Trends in Tourism, S. Bayrakçı,S. Aras,S. Yetimoğlu, Editör, Necmettin Erbakan Universiy Press, Konya, ss.84-100, 2021

Ekmek

Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye, Mehmet Sarıışık,Gülçin Özbay,Veli Ceylan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-20, 2020

Turizm İşletmeciliği Pazarlamasında Sunum

Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması: 9P-9C-9E, Sehnaz Demirkol, Editör, Değisim Yayınları, İstanbul, ss.1-20, 2020

Şanlıurfa'da Turizm

Şanlıurfa Vizyon 2023 Fizibilite Raporu, Prof. Dr. Murat Şeker,Doç. Dr. Arif Saldamlı,Dr. Hakan Bektaş,Çağlar Mesci, Editör, İstanbul Üniversitesi Şehir Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, İstanbul, ss.11-50, 2020

Uluslararasu Seyahatlerde Sürdürülebilirlik ve Seyahat Motivasyonları

Uluslararası Seyahat İşletmeciliği, Zengin B., Sarıışık M., Avcıkurt C., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.255-278, 2017

Turizmin Geleceği

Turizm Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği, ''Tuna, M.'', Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.333-357, 2016

Örnek Olaylar

Turizm Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği, Prof. Dr. Muharrem Tuna, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.359-381, 2016

Turizm İşletmelerinde Örgütsel Davranış

Turizm İşletmeciliği Temel Kavramlar ve Uygulamalar, Akova O., Kızılırmak İ., Tanrıverdi H., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.205-250, 2015

Turizm İşletmelerinde Örgütsel Davranış

Turizm işletmeciliği Temel Kavramlar ve Uygulamalar, Akova O., Kızılırmak İ., Tanrıverdi H., Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.205-250, 2015

Metrikler

Yayın

76

Atıf (WoS)

30

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

35

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

6

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları