Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Şarköy Bölgesinde Evlerde Yapılan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalitesi

20..Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.230-231

Synbiotics: How Functional for Future Food Technologies

World Conference on Prebiotics and Probiotics - WCP 2017, Geneva, İsviçre, 20 - 22 Kasım 2017, cilt.1, sa.1, ss.1

Effect of Neutral Electrolyzed Water on the Viability of Listeria monocytogenes

MICROBIOLOGIA BALKANICA 2017, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017, cilt.1, sa.1, ss.11

Detection and frequency of hepatitis A and E viruses in mussels collected from the Bosphorus, in Istanbul, Turkey

International Scientific Syposium, Trakia University, Faculty ofVeterinary Medicine, Stara Zagora, Bulgaristan, 6 - 08 Ekim 2017, cilt.1, sa.1, ss.228-233 Sürdürülebilir Kalkınma

Atibiotic Residues in Commercial Honey Sold in Kosovo MArket

6th International Congress on Food, Agricultural, Biological and Medical Sciences, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.249

Synbiotics: Improving Preharvest Food Safety

VET-Istanbul Group Congress 2017, Almaty, Kazakistan, 11 - 13 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.1

In Vitro Antimicrobial Effect of Neutral Hypochlorous Disinfectant on Staphylococcus aureus

4th International VETIstanbul Group Congress, Almaty, Kazakistan, 11 - 13 Mayıs 2017, ss.18

Survival of Probiotic Bacteria in Probiotic Yoghurts During Shelf Life

19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, ss.39-40

Effect of Probiotic Bacteria on Intestinal Pathogens

19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, ss.154

Antagonistic effects of lipids against the bactericidal activity of thymol-ß-d-glucopyranoside.

2017 Congress on Gastrointestinal Function, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 10 Nisan - 12 Aralık 2017, cilt.1, sa.1, ss.1

Avrupa Birliği Projelerinde Mikrobiyoloji ve VİZYON 2023 Belgesi

37. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 16 - 20 Kasım 2016, cilt.1, sa.1, ss.34

Importance of Traceability in Pre-Harvest Safety of Animal Products

International Congress on Food of Animal Origin: Industry Partnership, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, cilt.1, sa.1, ss.21-24

Shelf Life of Modified Atmosphere Packaged Sliced Ham with Barrier Film in Industrial Scale

International Congress on Food of Animal Origin “Industry Partnership”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.1

Assessment of Streptomycin ResiduesHoney Sold in Kosovo

International Congress on Food of Animal Origin: Industry Partnership, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, cilt.1, sa.1, ss.313-314

Assessment of Streptomycin Residues in Honey on the Kosovo Market

International Congress on Food Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 12 Kasım 2016, cilt.1, sa.1, ss.313-315

Gıda Kaynaklı Non-Typhoidal Salmonella Enfeksiyonları ve Gıda Güvenilirliği

Ulusal Kümes Hayvanları Kongresi, Samsun, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2016, cilt.1, sa.1, ss.62-65

Preharvest Food Safety: Animal Products

Days of Veterinary Medicine 2016, Struga, Makedonya, 22 - 24 Eylül 2016, cilt.1, sa.1, ss.68

H2020 ve Gıda Alanında Fırsatlar

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.1

Gıda İzlenebilirliğinde Son Gelişmeler

Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Sakarya, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015, ss.1

Investigations on Hepatitits A and E viruses in Food and Human

Workshop; Improving approaches in controlling and prevention of viral diseases of livestock and poultry, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2015, ss.58

Advantages of RFID Tagging, Monitoring and Traceability of Farm animals

Food Security: Improving Approaches to Prevent and Control Viral Diseases of Livestock and Poultry, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2015, ss.1

Hayvansal ürünlerde mikrobiyolojik riskler

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.1

İyonize Tuzlu Suyun Mezbaha Çalışma Alanları ve Koyun Sakatatları Üzerine Antimikrobiyal Etkisi

17th International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.62

AB Mevzuatı Uyum Sürecinde Et Sektöründe İzlenebilirlik

12. Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı, İstanbul, Türkiye, 5 - 08 Mart 2015, ss.1

EU Legislation on Food Safety and Derogating the National Rules in Turkey

First Food Safety Congress, Gürcistan, 1 - 04 Mayıs 2013, ss.1-10

Güvenilir Gıda İçin 5 Anahtar WHO sağlık Programı

Mutfak Hijyeni ve Güvenilir Gıda için Beş Anahtar, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2013, ss.1-10

RFID carcass traceability at slaughterhouse level

International Conference of Biological Food Safety and Quality, Sırbistan Ve Karadağ, 1 - 04 Ekim 2012, ss.11

Improvement for EID and DNA traceability of food animals and animal products

European Biotechnology Congress, İstanbul, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2011, cilt.22 identifier

İşletmelerde pest problemi ve gıda hijyeni açısından önemi

2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.712-722

Kitap & Kitap Bölümleri

Bakterilerde Üreme

Tıbbi Mikrobiyoloji ve İmmünoloji, Burçin Şener, Berrin Esen, Editör, Güneş Tıp Kitatabevleri, Ankara, ss.15-17, 2017

Gıdalarda Mikroorganizma Gelişmesine Etki Eden Faktörler

TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Heperkan D, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.61-72, 2016

Fırsatçı Patojen Bakteriler, Küfler ve Mikotoksinler, Virüsler, Parazitler, Balık ve Çift Kabuklu Toksinleri

TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Heperkan D, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.387-406, 2016

Mikrobiyal Gelişmenin Özellikleri

TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Heperkan D, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.53-60, 2016

Bilirkişi Raporları

Et Ürünlerinde Nitratların bulunuş ve tespitine yönelik Bilimsel Görüş Raporu

Kırmızı Et Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği (ETBİR), ss.3, İstanbul, 2017

Et ve Et Ürünlerinde mono sodyum glutamat’ın (MSG) bulunuş ve tespitine yönelik Bilimsel Görüş Raporu

Kırmızı Et Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği (ETBİR), ss.3, İstanbul, 2017

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

71

Atıf (WoS)

121

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

114

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

14

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları