SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Survival of Escherichia coli O157:H7 in minced meat and hamburger patties
JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE & ENVIRONMENT
, cilt.6, sa.1, ss.24-27, 2008 (SCI-Expanded)
Determination of E. coli O157 in raw and cooked Doner kebabs by using IMS technique
Medycyna Wet
, cilt.63, sa.10, ss.1181-1183, 2007 (SCI-Expanded)
Detection of Vibrio spp. In Mussels (Mytillus galloprovincialis) Harvested from Marmara sea Region, Turkey
INDIAN VETERINARY JOURNAL
, cilt.83, ss.643-644, 2006 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
İthalata Bağımlılık ve Teknoloji Geliştirme Politikaları
KIRMIZI, ETBİR Sektör Yayını
, cilt.2017, sa.2, ss.42-43, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Gıda Muhafazasında Engel Teknolojisinin Kullanımı
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, Gıda Muhafazası Özel Sayısı,
, cilt.3, sa.2, ss.129-132, 2017 (Hakemli Dergi)
Üniversite Sanayi İşbirliğinde ETBİR'in Vizyonu ve Hedefleri
Kırmızı, ETBİR Sektör Yayını
, cilt.2017, sa.1, ss.18-19, 2017 (Hakemsiz Dergi)
Üretimden Tüketime Et ve Et Ürünlerinde İzlenebilirlik
Muğla Veteriner Hekimleri Odası Dergisi
, cilt.Nisan 2016, sa.2, ss.41-45, 2016 (Hakemsiz Dergi)
Correlation Between Milk Yield, somatıc Cell Count and Milk Quality in Dairy Farming
Animal Review
, sa.2, ss.58-67, 2015 (Hakemli Dergi)
Correlatıon Between Mılk Yıeld, Somatıc Cell Count And Mılk Qualıty In Daıry Farmıng.
ANIMAL REVİEW
, cilt.2, sa.2, ss.58-67, 2015 (Hakemli Dergi)
Aktif ve Akıllı Paketleme Sistemleri
Gıda ve Ambalaj Makineleri Rehberi
, ss.46-47, 2012 (Hakemsiz Dergi)
Gıda Katkı Maddeleri ve İzlenebilirlikleri
Gıda Teknolojisi
, cilt.15, ss.76-79, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Şarköy Bölgesinde Evlerde Yapılan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
20..Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.230-231
Effect of Neutral Electrolyzed Water on the Viability of Listeria monocytogenes
MICROBIOLOGIA BALKANICA 2017, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017, cilt.1, sa.1, ss.11
Detection and frequency of hepatitis A and E viruses in mussels collected from the Bosphorus, in Istanbul, Turkey
International Scientific Syposium, Trakia University, Faculty ofVeterinary Medicine, Stara Zagora, Bulgaristan, 6 - 08 Ekim 2017, cilt.1, sa.1, ss.228-233
In Vitro Antimicrobial Effect of Neutral Hypochlorous Disinfectant on Staphylococcus aureus
4th International VETIstanbul Group Congress, Almaty, Kazakistan, 11 - 13 Mayıs 2017, ss.18
Survival of Probiotic Bacteria in Probiotic Yoghurts During Shelf Life
19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, ss.39-40
Effect of Probiotic Bacteria on Intestinal Pathogens
19. International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2017, ss.154
Avrupa Birliği Projelerinde Mikrobiyoloji ve VİZYON 2023 Belgesi
37. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 16 - 20 Kasım 2016, cilt.1, sa.1, ss.34
Kıyma ve Lor Peyniri Paketlemesinde Kullanılan Umbelliferon Kaplanmış Materyallerin Antimikrobiyal Etkisi
37. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 16 - 20 Kasım 2016, cilt.1, sa.1, ss.256
Importance of Traceability in Pre-Harvest Safety of Animal Products
International Congress on Food of Animal Origin: Industry Partnership, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, cilt.1, sa.1, ss.21-24
Shelf Life of Modified Atmosphere Packaged Sliced Ham with Barrier Film in Industrial Scale
International Congress on Food of Animal Origin “Industry Partnership”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.1
Assessment of Streptomycin ResiduesHoney Sold in Kosovo
International Congress on Food of Animal Origin: Industry Partnership, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, cilt.1, sa.1, ss.313-314
Assessment of Streptomycin Residues in Honey on the Kosovo Market
International Congress on Food Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 12 Kasım 2016, cilt.1, sa.1, ss.313-315
Gıda Kaynaklı Non-Typhoidal Salmonella Enfeksiyonları ve Gıda Güvenilirliği
Ulusal Kümes Hayvanları Kongresi, Samsun, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2016, cilt.1, sa.1, ss.62-65
Preharvest Food Safety: Animal Products
Days of Veterinary Medicine 2016, Struga, Makedonya, 22 - 24 Eylül 2016, cilt.1, sa.1, ss.68
Comparison of potential anti-methanogenic preharvest food safety strategies to reduce enterohemorrhagic Escherichia coli and Salmonella in cattle - KEYNOTE SPEECH
International Conference of New Horizons in Biotechnology, Trivandrum, Hindistan, 22 - 25 Kasım 2015, ss.1
H2020 ve Gıda Alanında Fırsatlar
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.1
Prebiotic affect of thymol-ß-D-glucopyranoside on Escherichia coli in porcine jejunal, cecal and rectal gut compartments
Probiotics Summit 2015, San Fransisco, Amerika Birleşik Devletleri, 6 - 08 Temmuz 2015, ss.1
Gıda İzlenebilirliğinde Son Gelişmeler
Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Sakarya, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015, ss.1
Investigations on Hepatitits A and E viruses in Food and Human
Workshop; Improving approaches in controlling and prevention of viral diseases of livestock and poultry, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2015, ss.58
Advantages of RFID Tagging, Monitoring and Traceability of Farm animals
Food Security: Improving Approaches to Prevent and Control Viral Diseases of Livestock and Poultry, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2015, ss.1
Hayvansal ürünlerde mikrobiyolojik riskler
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.1
Koyun Böbrekleri ve Mezbaha Alanlarında İyonize Tuzlu Suyun Biyosidal Etkisi
5.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.129-130
İyonize Tuzlu Suyun Mezbaha Çalışma Alanları ve Koyun Sakatatları Üzerine Antimikrobiyal Etkisi
17th International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.62
Anti-Salmonella Effect of Thymol-ß-D-glucopyranoside in Jejunal, Cecal and Rectal Gut Segments in Swine
2015 Congress on Gastrointestinal Function, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 13 - 15 Nisan 2015, ss.1
The prebiotic affect of thymol and thymol-ß-D-glukopyranozide on zoonotic gut pathogens
Istanbul Probiotic Workshop, İstanbul, Türkiye, 19 Mart 2015, ss.1
AB Mevzuatı Uyum Sürecinde Et Sektöründe İzlenebilirlik
12. Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı, İstanbul, Türkiye, 5 - 08 Mart 2015, ss.1
EU Legislation on Food Safety and Derogating the National Rules in Turkey
First Food Safety Congress, Gürcistan, 1 - 04 Mayıs 2013, ss.1-10
Güvenilir Gıda İçin 5 Anahtar WHO sağlık Programı
Mutfak Hijyeni ve Güvenilir Gıda için Beş Anahtar, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2013, ss.1-10
PCR Detection of Meat Species in Heat Processed Meat Products
8th Joint Scientific Symposium of Veterinary Faculties, Almanya, 1 - 04 Nisan 2013, ss.1
Gıda değeri olan hayvanlarda kullanılan antibiyotiklere karşı gelişen direnç ve halk sağlığı açısından önemi
4. DETAE Günleri, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.34
Veteriner Antibiyotiklere Karşı Gelişen Direnç: Gıdalar ve Halk Sağlığı Açısından Önemi
7. KHVHD Kongresi, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.225-226
RFID carcass traceability at slaughterhouse level
International Conference of Biological Food Safety and Quality, Sırbistan Ve Karadağ, 1 - 04 Ekim 2012, ss.11
Prevalence of Toxoplasma gondii in slaughtered animals and nested PCR detection in meat and meat products
International Conference of Biological Food Safety and Quality, Sırbistan Ve Karadağ, ss.1-10
F. Kaygısız, G. Ciftcioglu, G. H. Türkay, Y. Cevger, G. Issa, H.Yalçıntan, H. Yardibi, “Correlation between milk yield, somatic cell count and milk quality in dairy farming”
XV ISAH International Congress on Animal Hygiene, Avusturya, ss.1367
“Associations of Growth Hormone Gene Polymorphisms with Milk Production Traits in South Anatolian and East Anatolian Red Cattle”
60th Annual Meeting of the European Association for Animal Production, İspanya, ss.206
İşletmelerde pest problemi ve gıda hijyeni açısından önemi
2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.712-722
Çiğ midyelerde ve midye tavalarda (Mytilus galloprovinicialis) Vibrio vulnificus'un tespiti üzerine bir çalışma
1. Ulusal Gıde ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, ss.82
Modifiye atmosfer paketlemenin dilimlenmiş salamların mikroflorası ve raf ömrü üzerine etkisi
9. Kükem Kongresi, Denizli, Türkiye, sa.2, ss.72
Kitap & Kitap Bölümleri
Bilirkişi Raporları
Et Ürünlerinde Nitratların bulunuş ve tespitine yönelik Bilimsel Görüş Raporu
Kırmızı Et Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği (ETBİR), ss.3, İstanbul, 2017
Et ve Et Ürünlerinde mono sodyum glutamat’ın (MSG) bulunuş ve tespitine yönelik Bilimsel Görüş Raporu
Kırmızı Et Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği (ETBİR), ss.3, İstanbul, 2017