Desteklenen Projeler
-
2015 - Devam Ediyor Üniversitelerde Ar-Ge Strateji Belgesi Hazırlatılması ve Uygulatılması - BİYOTEKNOLOJİ
-
2017 - 2018 IN VITRO ANTIMICROBIAL EFFECT OF NEUTRAL HYPOCHLOROUS DISINFECTANT ON STAPHYLOCOCCUS AUREUS
-
2016 - 2017 Fermente Et Ürünleri için Türk Damak Tadına Uygun Starter Kültür Kombinasyonu Geliştirilmesi
-
2015 - 2017 Kağıt Ambalajlarda Antimikrobiyal Etkili Umbeliferonun Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜNAYDIN K. (Yürütücü), BAYRAKAL G. M., BİLDİK DAL A. E., KURT O., ÇİFTÇİOĞLU G. R., ÖZDEN Ö.
-
2007 - 2009 EID and DNA Traceability of Animals and Animal Products