E. KESKİN And O. AKOVA, "Bastı; Bastilla; Bhajia; Burrito; Chili Con Carne; Chimichanga; Cholent; Chop Suey," In Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye) , Ankara: Detay Yayıncılık, 2020, pp.66-151.
KESKİN, E. And AKOVA, O. Bastı; Bastilla; Bhajia; Burrito; Chili Con Carne; Chimichanga; Cholent; Chop Suey. 2020. In Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye) , Detay Yayıncılık, Ankara, 66-151.
KESKİN, E., & AKOVA, O., (2020). Bastı; Bastilla; Bhajia; Burrito; Chili Con Carne; Chimichanga; Cholent; Chop Suey. Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye) (pp.66-151), Ankara: Detay Yayıncılık.
KESKİN, EMİNE, And Orhan AKOVA. "Bastı; Bastilla; Bhajia; Burrito; Chili Con Carne; Chimichanga; Cholent; Chop Suey." In Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye) , 66-151. Ankara: Detay Yayıncılık, 2020
KESKİN, EMİNE And AKOVA, Orhan. "Bastı; Bastilla; Bhajia; Burrito; Chili Con Carne; Chimichanga; Cholent; Chop Suey." Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye) , Detay Yayıncılık, 2020, pp.66-151.
KESKİN, E. And AKOVA, O. (2020) "Bastı; Bastilla; Bhajia; Burrito; Chili Con Carne; Chimichanga; Cholent; Chop Suey", Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye) . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={EMİNE KESKİN And author ={Orhan AKOVA}, chaptertitle={Bastı; Bastilla; Bhajia; Burrito; Chili Con Carne; Chimichanga; Cholent; Chop Suey}, booktitle={ Gastronomi Sözlüğü (A'dan Z'ye)}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }