D. Demirdelen Alrawadieh And İ. Çifçi, "Covid-19 Salgını Sonrası Yiyecek ve İçecek Sektörü: Mutfak Şeflerinin Perspektiflerine Yönelik Bir Araştırma," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, pp.439-454, 2021
Demirdelen Alrawadieh, D. And Çifçi, İ. 2021. Covid-19 Salgını Sonrası Yiyecek ve İçecek Sektörü: Mutfak Şeflerinin Perspektiflerine Yönelik Bir Araştırma. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2 , 439-454.
Demirdelen Alrawadieh, D., & Çifçi, İ., (2021). Covid-19 Salgını Sonrası Yiyecek ve İçecek Sektörü: Mutfak Şeflerinin Perspektiflerine Yönelik Bir Araştırma. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, 439-454.
Demirdelen Alrawadieh, Derya, And İbrahim ÇİFÇİ. "Covid-19 Salgını Sonrası Yiyecek ve İçecek Sektörü: Mutfak Şeflerinin Perspektiflerine Yönelik Bir Araştırma," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, 439-454, 2021
Demirdelen Alrawadieh, Derya D. And Çifçi, İbrahim. "Covid-19 Salgını Sonrası Yiyecek ve İçecek Sektörü: Mutfak Şeflerinin Perspektiflerine Yönelik Bir Araştırma." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, pp.439-454, 2021
Demirdelen Alrawadieh, D. And Çifçi, İ. (2021) . "Covid-19 Salgını Sonrası Yiyecek ve İçecek Sektörü: Mutfak Şeflerinin Perspektiflerine Yönelik Bir Araştırma." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.2, pp.439-454.
@article{article, author={Derya Demirdelen Alrawadieh And author={İbrahim ÇİFÇİ}, title={Covid-19 Salgını Sonrası Yiyecek ve İçecek Sektörü: Mutfak Şeflerinin Perspektiflerine Yönelik Bir Araştırma}, journal={Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2021, pages={439-454} }