G. R. ÇİFTÇİOĞLU, "Mikrobiyal Gelişmenin Özellikleri," In TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ , Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2016, pp.53-60.
ÇİFTÇİOĞLU, G. R. Mikrobiyal Gelişmenin Özellikleri. 2016. In TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ , Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 53-60.
ÇİFTÇİOĞLU, G. R., (2016). Mikrobiyal Gelişmenin Özellikleri. TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ (pp.53-60), Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
ÇİFTÇİOĞLU, Gürhan. "Mikrobiyal Gelişmenin Özellikleri." In TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ , 53-60. Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2016
ÇİFTÇİOĞLU, Gürhan R. . "Mikrobiyal Gelişmenin Özellikleri." TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ , Nobel Yayın Dağıtım, 2016, pp.53-60.
ÇİFTÇİOĞLU, G. R. (2016) "Mikrobiyal Gelişmenin Özellikleri", TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ . Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={Gürhan Raif ÇİFTÇİOĞLU}, chaptertitle={Mikrobiyal Gelişmenin Özellikleri}, booktitle={ TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ}, publisher={Nobel Yayın Dağıtım}, city={Ankara},year={2016} }