H. AKSU Et Al. , "Uskumru Balıklarının (Scomber Scomber) Histamin Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma," Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.6, no.2, pp.21-25, 2004
AKSU, H. Et Al. 2004. Uskumru Balıklarının (Scomber Scomber) Histamin Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma. Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.6, no.2 , 21-25.
AKSU, H., ÇOLAK ÜZÜM, H., Vural, A., & ERGÜN, Ö., (2004). Uskumru Balıklarının (Scomber Scomber) Histamin Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma. Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.6, no.2, 21-25.
AKSU, Harun Et Al. "Uskumru Balıklarının (Scomber Scomber) Histamin Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma," Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.6, no.2, 21-25, 2004
AKSU, Harun Et Al. "Uskumru Balıklarının (Scomber Scomber) Histamin Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma." Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.6, no.2, pp.21-25, 2004
AKSU, H. Et Al. (2004) . "Uskumru Balıklarının (Scomber Scomber) Histamin Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma." Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.6, no.2, pp.21-25.
@article{article, author={Harun AKSU Et Al. }, title={Uskumru Balıklarının (Scomber Scomber) Histamin Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma}, journal={Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi}, year=2004, pages={21-25} }