G. ALTUĞ Et Al. , "Kültür Balıkçılığı ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi," Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , vol.24, pp.39-55, 2007
ALTUĞ, G. Et Al. 2007. Kültür Balıkçılığı ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi. Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , vol.24 , 39-55.
ALTUĞ, G., ÇARDAK, M., & ÇİFTÇİ, P. S., (2007). Kültür Balıkçılığı ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi. Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , vol.24, 39-55.
ALTUĞ, Gülşen, Mine ÇARDAK, And PELIN SALIHA ÇİFTÇİ. "Kültür Balıkçılığı ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi," Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , vol.24, 39-55, 2007
ALTUĞ, Gülşen Et Al. "Kültür Balıkçılığı ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi." Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , vol.24, pp.39-55, 2007
ALTUĞ, G. ÇARDAK, M. And ÇİFTÇİ, P. S. (2007) . "Kültür Balıkçılığı ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi." Journal of Fisheries and Aquatic Sciences , vol.24, pp.39-55.
@article{article, author={Gülşen ALTUĞ Et Al. }, title={Kültür Balıkçılığı ve Turistik Faaliyetlerin Besin Tuzları ve Bakteriyolojik Kirlilik Dağılımına Etkisi}, journal={Journal of Fisheries and Aquatic Sciences}, year=2007, pages={39-55} }