M. Yıldırım Üçüncü Et Al. , "Tomatinin Bağlanma Dayanımına Etkisi ile Diş Çürüğü Yapıcı Mikroorganizmalar Üzerine Antimikrobiyal Etkinliği," XL. Uluslararası Türk Mikrobiyoloji Kongresi , Antalya, Turkey, pp.274, 2022
Yıldırım Üçüncü, M. Et Al. 2022. Tomatinin Bağlanma Dayanımına Etkisi ile Diş Çürüğü Yapıcı Mikroorganizmalar Üzerine Antimikrobiyal Etkinliği. XL. Uluslararası Türk Mikrobiyoloji Kongresi , (Antalya, Turkey), 274.
Yıldırım Üçüncü, M., Üçüncü, M. K., Yıldız, E., Batu, Ş., & Topcuoğlu, E. N., (2022). Tomatinin Bağlanma Dayanımına Etkisi ile Diş Çürüğü Yapıcı Mikroorganizmalar Üzerine Antimikrobiyal Etkinliği . XL. Uluslararası Türk Mikrobiyoloji Kongresi (pp.274). Antalya, Turkey
Yıldırım Üçüncü, Merve Et Al. "Tomatinin Bağlanma Dayanımına Etkisi ile Diş Çürüğü Yapıcı Mikroorganizmalar Üzerine Antimikrobiyal Etkinliği," XL. Uluslararası Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Antalya, Turkey, 2022
Yıldırım Üçüncü, Merve Y. Et Al. "Tomatinin Bağlanma Dayanımına Etkisi ile Diş Çürüğü Yapıcı Mikroorganizmalar Üzerine Antimikrobiyal Etkinliği." XL. Uluslararası Türk Mikrobiyoloji Kongresi , Antalya, Turkey, pp.274, 2022
Yıldırım Üçüncü, M. Et Al. (2022) . "Tomatinin Bağlanma Dayanımına Etkisi ile Diş Çürüğü Yapıcı Mikroorganizmalar Üzerine Antimikrobiyal Etkinliği." XL. Uluslararası Türk Mikrobiyoloji Kongresi , Antalya, Turkey, p.274.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Merve Yıldırım Üçüncü Et Al. }, title={Tomatinin Bağlanma Dayanımına Etkisi ile Diş Çürüğü Yapıcı Mikroorganizmalar Üzerine Antimikrobiyal Etkinliği}, congress name={XL. Uluslararası Türk Mikrobiyoloji Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2022}, pages={274} }