K. SÖZGEN BAŞKAN Et Al. , "Ham ve İşlenmiş Gıdalarda Toplam Şeker Tayini için Yeni Bir Spektrofotometrik Yöntem Geliştirilmesi," 7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , Kahramanmaraş, Turkey, pp.48, 2014
SÖZGEN BAŞKAN, K. Et Al. 2014. Ham ve İşlenmiş Gıdalarda Toplam Şeker Tayini için Yeni Bir Spektrofotometrik Yöntem Geliştirilmesi. 7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , (Kahramanmaraş, Turkey), 48.
SÖZGEN BAŞKAN, K., AKYÜZ, E., TÜTEM, E., APAK, M. R., & Uzun, M., (2014). Ham ve İşlenmiş Gıdalarda Toplam Şeker Tayini için Yeni Bir Spektrofotometrik Yöntem Geliştirilmesi . 7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi (pp.48). Kahramanmaraş, Turkey
SÖZGEN BAŞKAN, Kevser Et Al. "Ham ve İşlenmiş Gıdalarda Toplam Şeker Tayini için Yeni Bir Spektrofotometrik Yöntem Geliştirilmesi," 7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Kahramanmaraş, Turkey, 2014
SÖZGEN BAŞKAN, Kevser S. Et Al. "Ham ve İşlenmiş Gıdalarda Toplam Şeker Tayini için Yeni Bir Spektrofotometrik Yöntem Geliştirilmesi." 7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , Kahramanmaraş, Turkey, pp.48, 2014
SÖZGEN BAŞKAN, K. Et Al. (2014) . "Ham ve İşlenmiş Gıdalarda Toplam Şeker Tayini için Yeni Bir Spektrofotometrik Yöntem Geliştirilmesi." 7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , Kahramanmaraş, Turkey, p.48.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Kevser SÖZGEN BAŞKAN Et Al. }, title={Ham ve İşlenmiş Gıdalarda Toplam Şeker Tayini için Yeni Bir Spektrofotometrik Yöntem Geliştirilmesi}, congress name={7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi}, city={Kahramanmaraş}, country={Turkey}, year={2014}, pages={48} }