H. N. SARI, "Osmanlılarda Yeme Adetlerinin Klâsik Devir Tıp Anlayışı ile İlişkisi," In Catering Gourmet , İstanbul: Rönesans Yay, 1987, pp.22-30.
SARI, H. N. Osmanlılarda Yeme Adetlerinin Klâsik Devir Tıp Anlayışı ile İlişkisi. 1987. In Catering Gourmet , Rönesans Yay, İstanbul, 22-30.
SARI, H. N., (1987). Osmanlılarda Yeme Adetlerinin Klâsik Devir Tıp Anlayışı ile İlişkisi. Catering Gourmet (pp.22-30), İstanbul: Rönesans Yay.
SARI, Hatice. "Osmanlılarda Yeme Adetlerinin Klâsik Devir Tıp Anlayışı ile İlişkisi." In Catering Gourmet , 22-30. İstanbul: Rönesans Yay, 1987
SARI, Hatice N. . "Osmanlılarda Yeme Adetlerinin Klâsik Devir Tıp Anlayışı ile İlişkisi." Catering Gourmet , Rönesans Yay, 1987, pp.22-30.
SARI, H. N. (1987) "Osmanlılarda Yeme Adetlerinin Klâsik Devir Tıp Anlayışı ile İlişkisi", Catering Gourmet . İstanbul: Rönesans Yay.
@bookchapter{bookchapter, author ={Hatice Nil SARI}, chaptertitle={Osmanlılarda Yeme Adetlerinin Klâsik Devir Tıp Anlayışı ile İlişkisi}, booktitle={ Catering Gourmet}, publisher={Rönesans Yay}, city={İstanbul},year={1987} }